sant-pere-de-ribes-5A través del programa Flipart de la Diputació de Barcelona, DocsBarcelona School realitzarà durant aquest curs 7 tallers MòbilDoc als instituts.

Un centenar d’alumnes de 7 instituts de Manlleu, Sabadell, Sant Pere de Ribes, Granollers, Sant Feliu de Llobregat i Sant Pol de Mar, podran gaudir d’aquest taller pràctic de videonarració, a partir de la unió entre el telèfon mòbil i el documental.

L’objectiu del taller és donar eines a l’alumnat per narrar històries reals amb llenguatge audiovisual, fent servir una tecnologia a l’abast de tothom. És una experiència creativa i participativa, basada en el tractament pràctic de la videonarració a través d’exercicis proposats a l’alumnat durant el taller.

Després de cada exercici, es fa una anàlisi crítica participativa de les gravacions, per tal d’extreure’n conclusions que permetin millorar als equips l’articulació del relat a audiovisual.