A través del programa Flipart de la Diputació de Barcelona, DocsBarcelona School realitza durant el curs 2017-2018 tallers MòbilDoc als instituts.

Un centenar d’alumnes de 6 instituts de Cornellà de Llobregat, Palau-solità i Plegamans, Rubí, Sabadell, Sant Esteve Sesrovires i Vilanova i la Geltrú, han gaudit o gaudeixen d’aquest taller pràctic de videonarració, a partir de la unió entre el telèfon mòbil i el documental.

L’objectiu del taller és donar eines a l’alumnat per narrar històries reals amb llenguatge audiovisual, fent servir una tecnologia a l’abast de tothom. És una experiència creativa i participativa, basada en el tractament pràctic de la videonarració a través d’exercicis proposats a l’alumnat durant el taller.

 

 

Un taller pràctic per aprendre a fer servir el telèfon mòbil com a eina de captació de la realitat. Les sessions es conformen d’una breu introducció teòrica, exercicis pràctics i l’anàlisi conjunt de l’exercici. Una experiència creativa i participativa, basada en la narració audiovisual.

Després de cada exercici, es fa una anàlisi crítica participativa de les gravacions, per tal d’extreure’n conclusions que permetin millorar als equips l’articulació del relat a audiovisual.