Taller de promoció i captació d’audiència – INSCRIPCIONS TANCADES!

Ets director o productor de documentals i vols desenvolupar una estratègia convincent per arribar de forma efectiva al públic amb la teva propera película?

DocsBarcelona ofereix l’oportunitat de maximitzar el potencial del teu projecte participant en un taller sobre l’estratègia de difusió i captació de audiència per a documentals. L’objectiu del taller és arribar a un pla concret adaptat a cada projecte cinematogràfic seleccionat. Pots participar amb un projecte en desenvolupament o com a observador.

IMPARTIT PER: Ben Kempas

 

Taller de Desenvolupament – INSCRIPCIONS TANCADES!

Dirigit a tots els directors i productors que tinguin un projecte documental en fase de desenvolupament.  Es treballaran els projectes de manera individual per poder detectar les debilitats i fortaleses i treballar-les per desenvolupar un bon documental. Es farà una consultoria en grup on tothom es podrà enriquir dels projectes dels altres a més de madurar el seu propi.

L’objectiu del taller és fer créixer els projectes perquè els participants tirin endavant les seves idees i arribin a fer del tema la millor pel·lícula possible.

IMPARTIT PER: Joan González

 

Taller The Magic of a Great Project & Pitch – INSCRIPCIONS TANCADES!

L’objectiu del taller és ajudar-te a perfeccionar el teu projecte, treballar el tràiler i millorar les teves aptituds de presentació i pitch, perquè tinguis les condicions necessàries perquè les reunions amb els finançadors siguin un èxit i puguis millorar les possibilitats de finançar el teu documental. Els participants rebran un feedback professional del seu projecte per ajudar-los a focalitzar en el que volen explicar amb la seva pel·lícula.

Aquestes són aptituds que ajudaran els realitzadors i productors, no només durant els Speed Meetings, el Public Pitch o el Latin Pitch , sinó també en altres situacions a les que tinguin l’oportunitat de reunir-se amb els finançadors i presentar els seus projectes.

IMPARTIT PER: Mikael Opstrup i Catherine Olsen

 

Taller Interactive Pitch – INSCRIPCIONS TANCADES!

L’objectiu del taller és ajudar-te a perfeccionar el teu projecte interactiu i millorar les teves aptituds de presentació i pitch, perquè tinguis les condicions necessàries perquè les reunions amb els finançadors siguin un èxit i puguis millorar les possibilitats de finançar el teu documental.

IMPARTIT PER: Julia Scott