Petitet arribarà a sales el 8 DE JUNY de la mà de DOCSBARCELONA DISTRIBUCIÓ, després d’inaugurar la 21a edició del festival DocsBarcelona, el 16 de maig, i guanyar el Premi del Públic. El nou documental de Carles Bosch, director de Bicicleta, cullera, poma i nominat a l’Oscar el 2003 per Balseros, segueix el músic gitano Joan Ximénez Petitet, fill d’un dels palmeros de Peret, en un periple per portar la rumba catalana als escenaris d’un gran teatre.

Preestrena al Liceu
Abans d’arribar a sales, Petitet passarà precisament pel Liceu en una fastuosa preestrena, en la que assistiran tot l’equip del film i els seus protagonistes, Petitet inclòs. Serà un passi excepcional que donarà pas al circuit comercial d’aquesta producció de Lastor Media (10.000 KMTierra firmeSerrat Sabina: el símbolo y el cuatePriorat), Vilaüt Films, Turkana Films (La vida lliure) i TVC amb la participació de Movistar+, TVC i Grífols i el suport d’ICAA i ICEC.