Taller de recerca i gestió de drets

El taller té com a objectiu aprendre i aprofundir en el món de la recerca d’imatges i els drets d’ús d’imatges d’arxiu i música. Conèixer conceptes com el “fair use”, “orphan works” ens permetrà descobrir estratègies per reduir costos i limitar els riscos a l’hora d’incloure imatges, fotografies i música en els nostres projectes audiovisuals.

Combinant teoria i pràctica, el workshop es dirigeix especialment a documentalistes, arxivers, investigadors d’arxiu, directors i productors, així com a qualsevol persona que tracti amb imatges d’arxiu, fotografia i música.

IMPARTIT PER: Elizabeth Kling

 

Taller The Magic of a Great Project & Pitch – INSCRIPCIONS TANCADES!

L’objectiu del taller és ajudar-te a perfeccionar el teu projecte, treballar el tràiler i millorar les teves aptituds de presentació i pitch, perquè tinguis les condicions necessàries perquè les reunions amb els finançadors siguin un èxit i puguis millorar les possibilitats de finançar el teu documental. Els participants rebran un feedback professional del seu projecte per ajudar-los a focalitzar en el que volen explicar amb la seva pel·lícula.

Aquestes són aptituds que ajudaran els realitzadors i productors, no només durant els Speed Meetings o el Public Pitch sinó també en altres situacions a les que tinguin l’oportunitat de reunir-se amb els finançadors i presentar els seus projectes.

IMPARTIT PER: Mikael Opstrup i Catherine Olsen